Små ögonblick.

Stora minnen.

Vi är JM Sandberg AB

Vi finns här för att hjälpa dig skapa de där små ögonblicken som blir till stora minnen för ditt företag.

När vi startade vår konsultbyrå 2016, hade vi en enkel idé. Vi vill hjälpa personer som driver företag att lyckas och göra det de drömmer om till verklighet. Vi vet att den som har ett företag alltid tittar framåt, vill testa nya vägar och inte är rädd för att prova något annorlunda. Samtidigt vet vi att det inte alltid är lätt. Ibland kan det kännas som att utmaningarna är för många och för svåra att klara av själv.

 

Det är här vi kommer in. Vi finns här för att ge dig stöd, dela med oss av vår kunskap och sträcka ut en hand när du behöver det som mest. Vi tror på att de små sakerna ofta kan göra den största skillnaden. Det handlar om att kunna se helheten men också att inte missa de små detaljerna. När vi säger ”Små ögonblick. Stora minnen.” menar vi just det. Det är de där små ögonblicken som i slutändan skapar de stora minnena och gör stor skillnad.

 

Vår affärsidé handlar om dig och dina kunder. Vi lyssnar, förstår vad du behöver och skapar upplevelser som människor kommer ihåg. Vi vill att varje gång någon kommer i kontakt med ditt företag ska de känna att det var något speciellt.

 

Vi hjälper till att berätta din historia genom ditt varumärke. Vi ser till att dina kunder förstår vem du är och varför du gör det du gör. Vi fokuserar på de små detaljerna som får ditt varumärke att sticka ut.

 

Att driva företag idag är både spännande och utmanande. Vi finns här för att hjälpa dig att växa och hitta nya sätt att gå framåt. Vi kombinerar smarta strategier med tydlig design och aktiviteter som gör ditt företag ännu bättre.

Vi värderar enkelhet, ärlighet och nyfikenhet. Det är så vi jobbar varje dag. Vi vill göra saker enklare för dig, finnas här när du behöver oss och vi kommer alltid leta efter nya möjligheter.

 

Allt vi gör, från stora planer till små detaljer, görs med kvalitet och omtanke. Vi är stolta över vårt arbete och vill att du ska känna dig trygg och inspirerad av att jobba med oss.

Johan Sandberg

Ägare / Kommersiell strateg

Maria Sandberg

Ägare / Ekonomikonsult

Våra värderingar.

Vi älskar enkelhet, bryr oss på riktigt och är alltid nyfikna på nytt. Det är så vi jobbar varje dag. Vi vill göra saker enklare för dig, vara där när du behöver oss och alltid tänka framåt.

Vi är JM Sandberg

Vi är Johan och Maria Sandberg, grundarna, ägarna och drivkrafterna bakom JM Sandberg AB. Med vår samlade expertis inom marknadsföring, försäljning, ekonomi, redovisning och lön har vi utvecklat en konsultbyrå som präglas av engagemang, professionalism och en personlig touch.

 

Tillsammans utgör vi en dynamisk duo som är redo att ta oss an alla utmaningar och hjälpa ditt företag att nå nya höjder. Genom att arbeta tätt tillsammans med våra kunder strävar vi efter att skapa skräddarsydda lösningar som leder till bestående framgång. 

Kunden.

Allt vi gör handlar om dig och dina kunder. Vi lyssnar, förstår och skapar upplevelser som folk kommer ihåg. Vi vill att varje gång någon möter ditt företag, ska de känna att det var speciellt. 

Varumärket.

Ditt varumärke berättar din historia. Vi hjälper dig att göra det på bästa sätt, så att folk förstår vem du är och varför du finns. Vi tänker på det lilla som gör det stora – så att ditt varumärke sticker ut. 

Affären.

Att driva företag idag är spännande men också utmanande. Vi finns här för att hjälpa dig växa och hitta nya vägar framåt. Vi blandar smarta strategier med nya idéer för att göra din affär ännu bättre. 

Är du intresserad av att veta mer?

Är du intresserad av att se hur vi kan hjälpa ditt företag att utvecklas och nå sina affärsmål? Med personligt engagemang och expertis hjälper vi er att ta de rätta stegen för att nå framgång och stärka er position på marknaden.