Nya möjligheter.

Starkare relationer.

Vår värld utvecklas av entreprenörer som dig. Du som vill framåt, vågar tänka annorlunda och hela tiden ser nya möjligheter.

Och utvecklingen går snabbt. Både med tekniken och oss. Med konstant uppkoppling och uppmärksamhet, lever vi våra liv genom skärmar och delar erfarenheter med alla vi känner.

När kunderna upptäcker att allting är möjligt växer också deras förväntningar. Ofta snabbare än företag hinner anpassa sig. Men även om det går snabbt är det något som aldrig förändras – Relationen med dina kunder.

Men kundens lojalitet kan inte köpas, den måste förtjänas, Och du måste bygga förtroende över tid för att bli en viktig del i deras liv. Du måste förstå den du pratar med, Hur han eller hon tänker, rör sig och fattar beslut. Först då kan du nå ända fram och få den du pratar med att lyssna. Få den som lyssnar att börja tänka, känna och göra.

Deras tillit beror helt på deras erfarenhet med dig. Hur lätt det är att köpa från dig, att interagera med dig och att få hjälp av dig. Framförallt att dom känner att du sätter deras behov först.

Att skapa en meningsfull relation handlar om att koppla ihop ditt varumärkes syfte med människors liv.

Resultatet? 

Fler lojala kunder som är villiga att köpa mer. Som tror på dig eftersom du sätter deras behov först. Varje gång. 

Strategi och designbyrå

I en alltmer komplex vardag anser vi det viktigt med en rådgivare som har bred förståelse för hur affär, marknadsföring och försäljning driver tillväxt.

Vår kompetens går som en röd tråd genom företagets olika behov. Från Varumärke, Affärsutveckling, Marknadsföring, Försäljning till Ekonomi, Lön, Redovisning och Administration. 

Vi startade företaget 2016 och finns i Hammarö, Värmland.

Vår kvalitetsstämpel

Det finns tre strategiska områden där vi kommer att överträffa relativt till våra
konkurrenter och som samtidigt sätter en kvalitetsstämpel i vårt arbete.

Enable – Vi skapar förutsättningar genom rätt verktyg, ramverk och teknik
Empower – Vi inspirerar och utvecklar din interna kund – medarbetarna
Engage – Vi skapar personliga upplevelser som adderar värde och relevans

Säg hej till vårt team 👋

Johan Sandberg

Ägare / Kommersiell Strateg
johan@jmsandberg.se

Maria Sandberg

Ägare / Ekonomikonsult
maria@jmsandberg.se