Ta makten över din tillväxt

Om du fick frågan ”Hur kan du öka din verksamhets omsättning med 10 procent?”, skulle du kunna göra en snabb lista över vilka aktiviteter som ökar dina intäkter och anpassa budgeten därifrån? Det är naturligtvis en svår balansgång  och många som får den här frågan har vanligtvis svårt att sätta ihop en tydlig strategi, vilket kan resultera i inga eller kortsiktiga resultat. Ta istället hjälp av de tillväxtprogram vi utformat för att hjälpa hjälpa dig att ta kontroll över din situation.

Funderar du på

  • hur du kan öka din kundbas, lönsamhet?
  • hur du får nöjdare kunder?
  • hur du kan öka din effektivitet och minska dina kostnader?

Med en kommersiell strategi får du:

  • ett skräddarsytt program utformat efter just dina behov
  • en tillväxtstrategi
  • en plan och coachning genom implementeringen
  • säkerställer snabba framsteg under hela resan mot dina mål.

Ett helhetsgrepp kring hur marknad, sälj och kommunikation driver tillväxt

Sättet hur du får företag att växa är under ständig förändring. För att hänga med i konkurrensen och lyckas måste du vara medveten om de senaste trenderna inom marknadsföring, försäljning och kommunikation. Vi visar dig hur marknad, försäljning och kommunikation driver tillväxt så att du kan ta ditt företag till nästa nivå.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina företagsmål? Vi hjälper dig gärna och guidar dig och ditt företag med rätt lösningar. Allt du behöver göra är att lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort. 

Kommersiell strateg

Som kommersiell strateg hjälper vi dig att skapa ordning och reda och ta ett helhetsgrepp på hur marknadsföring, försäljning och kommunikation påverkar tillväxten.

Du får en handlingsplan som beskriver vilka åtgärder som behöver vidtas för att nå vissa mål och hur du ska utvärdera dem och vad som krävs för att du ska lyckas.

Personliga upplevelser genom hela kundresan

Vi kombinerar olika datakällor, skapar nya kundinsikter och automatiserar hela kundresan med personliga meddelanden och åtgärder för att leverera en konsekvent kundupplevelse. 

Johan är allt du behöver och lite till! Johan är en sån som är kreativ, med många idéer som han också konkretiserar och genomför. Har du en idé, bygger Johan den idén tillsammans med dig och gör den ännu bättre än vad den var från början. Johan är analytisk, kreativ, ödmjuk och går hem i alla led. Johan bearbetningstid från idé till konkret handling är mycket kort.

- Christine Hartler