Innovation för framtida tillväxt

I dagens snabbt föränderliga affärslandskap är det viktigare än någonsin att framtidssäkra ditt företag. Innovation är nyckeln till tillväxt, och ändå kan det vara svårt att vårda en innovationskultur inom din organisation. Om du letar efter sätt att sätta fart på innovation och driva på framtida tillväxt, är det här programmen för dig.

Funderar du på

  • starta upp ett nytt företag?
  • hur du kan förbättra ditt nuvarande erbjudande?
  • nya innovativa sätt att driva ditt företag på?

I vårt innovationsprogram får du

  • kunskaper om hur en affärsmodell fungerar
  • hur man positionerar sig i en stark konkurrensutsatt marknad
  • hur du skall utveckla företagets affärsmodell

Vad kan vi göra för dig?

Möt dagens förändringar och framtidens krav.

Från idé till feedback från kunderna på 1 vecka

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina företagsmål? Vi hjälper dig gärna och guidar dig och ditt företag med rätt lösningar. Allt du behöver göra är att lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort. 

Tänk om? Tänk om!

Hur tänker du att din organisations affärsmodell ser ut om två, fem eller tio år? 

Du vet. Vi vet. I den digitaliserade värld vi lever i, ändras förutsättningarna för företag och hela branscher i en rasande fart. De som inte systematiskt kan förändra och innovera har svårt att överleva och blomstra. Men ge inte upp! Det går att lyckas. Men då krävs också nya sätt att kartlägga, analysera, designa och ifrågasätta din affärsmodell.

Idag håller en mängd innovativa affärsmodeller på att utvecklas. Helt nya branscher tar form i takt med att gamla försvinner. 

Så, hur tänker du? 

Generera idéer till nya affärer.

Vare sig du leder en etablerad koncern eller precis startat ett nytt företag behöver du hitta den rätta formeln för att nå dina mål. Vi ger dig en kraftfull verktygslåda för att på både ett strukturerat och ett entreprenöriellt sätt utmana din organisation och skapa en portfölj av helt nya eller moderniserade affärsmodeller. Det resulterar ofta i produkter och tjänster som gör människors liv både roligare och enklare. 

Johan är allt du behöver och lite till! Johan är en sån som är kreativ, med många idéer som han också konkretiserar och genomför. Har du en idé, bygger Johan den idén tillsammans med dig och gör den ännu bättre än vad den var från början. Johan är analytisk, kreativ, ödmjuk och går hem i alla led. Johan bearbetningstid från idé till konkret handling är mycket kort.

- Christine Hartler