Skapa ett unikt varumärke. Nyckeln till framgång

Ditt varumärke är din mest värdefulla tillgång. Det är det som skiljer dig från dina konkurrenter och gör dig igenkännbar för dina kunder. Men vad gör ett varumärke unikt?

Svaret är enkelt: det är kombinationen av dina värderingar, din berättelse och din röst. Med vår formel kan du skapa ett varumärke som verkligen är unikt – ett som resonerar med dina kunder och hjälper dig att sticka ut från mängden.

Funderar du på

  • vilken bild som finns av ditt varumärke både internt och externt
  •  hur du kan öka kännedomen av ditt varumärke?
  • hur du kan skapa designelement som fungerar i alla kanaler?

Vi hjälper dig med

  • Varumärkesstrategi, varumärkesplattform, varumärkeslöfte & varumärkets personlighet
  • Positionering
  • Brand portfolio och arkitektur
  • Nyckelbudskap, budskapshierarki & tonalitet
  • Design strategi & visuell identitet

Affärsdrivande design med kundens upplevelse i fokus

Du vill förstå dina kunderns önskemål och behov och skapa en fantastisk kundupplevelse. Du vill designa och bygga din verksamhet kring det som gör den fokuserad och kundcentrerad. Men hur? Allt börjar med affärsdriven design. I takt med att företag, produkter och tjänster blir allt mer lika varandra på marknaden ökar vikten av att vårda och stärka sitt varumärke.  Vi hjälper dig att koppla ditt varumärkes syfte och värden till att bli en naturlig del i kundernas liv. 

Vad kan vi göra för dig?

Ditt varumärke är din största tillgång – se till att det är framtidssäkert.

Användarcentrerad design som möter deras behov och driver konverteringar.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina företagsmål? Vi hjälper dig gärna och guidar dig och ditt företag med rätt lösningar. Allt du behöver göra är att lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort. 

Nå önskad effekt.

Användarupplevelsen finns där oavsett om du planerar för den eller inte. Med medvetna designbeslut minskar du riskerna för en dålig upplevelse. Ingen funktion är så dyr att utveckla som de som sedan inte används. Därför fokuserar vi på de tjänster och funktioner som tillför mest värde.

Vårt fokus ligger alltid på helheten, användarupplevelsen för kund, från start till slut.

Aktivera varumärket

Företag som är stabila och lönsamma har också total kontroll över sitt varumärke. Både ditt företag och dina konkurrenter kämpar om uppmärksamheten på en tuff marknad. Utan ett sammanhållet varumärke kommer det att vara utmanande att etablera en distinkt positionering. Det handlar om att definiera verksamhetens syfte, affärsidé, varumärkeslöfte, marknadsposition, tonalitet och vision för att skapa ett starkt men framför allt distinkt varumärke. Varumärkesplattformen innehåller strategiska beslut som ska vägleda och stödja det dagliga operativa arbetet.

Johan är allt du behöver och lite till! Johan är en sån som är kreativ, med många idéer som han också konkretiserar och genomför. Har du en idé, bygger Johan den idén tillsammans med dig och gör den ännu bättre än vad den var från början. Johan är analytisk, kreativ, ödmjuk och går hem i alla led. Johan bearbetningstid från idé till konkret handling är mycket kort.

- Christine Hartler